#amm180

Ova posebna, sveobuhvatna usluga je tzv. signature usluga (engl. Signature service) AMM CONSULTING-a. Namijenjena je ponajprije malim i srednje velikim organizacijama koje u kratkom vremenu žele okrenuti svoje poslovanje za 180 stupnjeva! Bilo da je zapalo u probleme ili jednostavno stoji u mjestu, ova usluga pomoći će mu da se iz pada ili stagnacije okrene rastu, napravi preokret, dobije novu svrhu i ponovno kreće u pravom smjeru.

Usluga predstavlja specijalnost AMM CONSULTING-a, stečenu dugogodišnjom praksom u različitim industrijama i poslovnim okruženjima. Sva potrebna stručna znanja objedinjena su pod jednom „kapom“, a bogato iskustvo omogućuje da se ista koriste agilno i efikasno! Sistemskim pristupom traži se stvarni uzrok lošem ili nedovoljno dobrom poslovanju. Nakon što je utvrđen, identificira se prostor mogućeg djelovanja, odnosno prostor za korekcije, poboljšanja i ostvarivanje šireg potencijala te se predlaže plan postupanja kako bi se ostvarili željeni ciljevi.

Usluga amm180 provodi se u vremenskom okviru od tri mjeseca, bez obzira na veličinu organizacije ili djelatnost kojom se bavi. U pravilu se primjenjuje na cjelokupnu organizaciju, ali, po potrebi, moguće ju je primijeniti i samo na njezine problematične odjele ili projekte. Nakon ispunjenja usluge, može se dogovoriti i dodatni angažman vezano za pružanje stručne podrške tijekom razdoblja implementacije plana postupanja, ali i vezano za savjetodavni i coaching rad s ključnim osobama u organizaciji.

S obzirom na prirodu usluge, svi detalji njena provođenja, kao i oni vezani za suradnju, dogovaraju se sa svakim klijentom posebno. Na taj se način usluga prilagođava potrebama određene organizacije, kako bi se učinkovitim, pozitivnim preokretom ostvario njen puni potencijal.

Tromjesečno putovanje amm180 donosi promjenu na bolje, a započinje klikom na kontakt stranicu i dogovorom oko prvog zajedničkog koraka.

KONTAKT