Stručna znanja i dugogodišnje iskustvo objedinjeni u AMM CONSULTING-u pomoći će i vama!

Za dogovor oko savjetovanja vezanog za preokretanje poslovnih situacija na bolje, iskorištavanje punog potencijala vašeg poslovanja ili podršku vašem osobnom profesionalnom razvoju, kao i za informacije u vezi bilo koje usluge ili edukacije, javite se na ovdje navedene kontaktne podatke.


| Ana-Marija Marić
| +385 99 303 7033
| info@amm-consulting.hr

Stručna znanja i dugogodišnje iskustvo objedinjeni u AMM CONSULTING-u pomoći će i vama!

Kako biste dogovorili savjetovanje oko preokretanja poslovnih situacija na bolje, iskorištavanja punog potencijala vašeg poslovanja ili podrške vašem osobnom profesionalnom razvoju, kao i primili informacije u svezi bilo koje ponuđene usluge, javite se na ovdje navedene kontaktne podatke.

 

| Ana-Marija Marić
| +385 99 303 7033
| info@amm-consulting.hr

Prijava na newsletter AMM CONSULTING-a

Newsletter služi za povremeno obavještavanje zainteresiranih osoba o novostima, edukacijama i drugim aktualnim događanjima AMM CONSULTING-a. Prijavu na njega možete izvršiti ispunjavanjem i slanjem niže prikazanog obrasca. Unos e-mail adrese na koju želite primati newsletter je obavezan, dok unos podataka u preostala dva polja nije. Primanje newslettera možete prekinuti u bilo kojem trenutku, a odjavu možete izvršiti putem poveznice u svakom newsletteru. Prijavom na newsletter ujedno potvrđujete da ste suglasni s načinom prikupljanja, obrade i korištenja Vaših podataka, o čemu više možete pročitati u Politici privatnosti.

Hvala na prijavi za newsletter. Vaša prijava je uspješno poslana.
Došlo je do pogreške prilikom slanja prijave. Probajte ponovno poslati.

NAPOMENA:
U slučaju poteškoća s ispunjavanjem ili slanjem obrasca, prijavu na newsletter također možete izvršiti slanjem elektroničke poruke na e-mail adresu info@amm-consulting.hr.

Korak naprijed stvar je izbora.

UČINITE GA VEĆ DANAS!

KONTAKT