Modeliranjem ideja do željenih rezultata.

Modeliranjem ideja do željenih rezultata.

PODUZETNICI POČETNICI

Ulazak u poduzetničke vode nikako nije jednostavan. Osim o samoj djelatnosti, treba razmišljati o još mnogo faktora. Poslovanje ne čine samo proizvodnja i prodaja proizvoda ili obavljanje usluga; vrlo važni aspekti poslovanja su i postavljanje jasne vizije i strategije njezina ostvarenja, pronalazak pravih suradnika i upravljanje tim odnosima, organizacija suradnje među odjelima, razvoj same organizacije i mnoge druge vještine kojih poduzetnici početnici ili nisu svjesni ili u njima nisu dovoljno vješti. Ipak, trebaju biti svjesni da optimalno strukturno i procesno postavljanje organizacije omogućuje njeno dobro svakodnevno funkcioniranje, a isto je ujedno i temelj koji će organizaciju učiniti dovoljno snažnom da podnese rast i razvoj, jer i njima treba upravljati.

Poduzetnicima početnicima i onima koji tek namjeravaju pokrenuti svoj posao, AMM CONSULTING nudi usluge poslovnog savjetovanja i podrške kako bi što bolje isplanirali, a što jednostavnije i kvalitetnije pokrenuli svoj posao te ga odveli u željenom smjeru. Usluge sežu od razrade poslovne ideje, preko podrške u određivanju smjera, primarnih i sekundarnih ciljnih tržišta i mogućnosti razvoja, pa sve do planiranja i modeliranja očekivanih prihoda i rashoda.

Zašto je baš AMM CONSULTING pravi partner za to?

Pravi je partner zbog dvadeset godina iskustva u upravljanju projektima i operativnim poslovanjima te njihovim korekcijama. Iskustvo je stjecano u različitim industrijama, s različitim zahtjevima i ciljevima, te je obogaćeno neprekidnim osobnim i stručnim usavršavanjima. AMM CONSULTING nudi prijenos praktičnih znanja prilagođenih vašem okruženju i vašim profesionalnim izazovima, a koja znanja su, između ostalog, poduprta višestrukim diplomama i stručnim certifikatima.

Pokretanje vlastitog posla traži jasnu viziju, dobru strategiju, ustrajnost u vodstvu i druge vještine koje se stječu tek višegodišnjim znanjem i iskustvom. Od onih koji tek pokreću vlastiti posao, ili to namjeravaju, ne može se očekivati spretnost u svim aspektima poslovanja. Zato je AMM CONSULTING vaš idealan partner! Sa stručnim znanjima i dvadesetogodišnjim profesionalnim iskustvom, pružit će vam savjetovanje i sveobuhvatnu podršku pri oblikovanju i razvoju vaše organizacije. Odaberite AMM CONSULTING – jer broje se rezultati!

KONTAKT

Pokretanje vlastitog posla traži jasnu viziju, dobru strategiju, ustrajnost u vodstvu i druge vještine koje se stječu tek višegodišnjim znanjem i iskustvom. Od onih koji tek pokreću vlastiti posao, ili to namjeravaju, ne može se očekivati spretnost u svim aspektima poslovanja. Zato je AMM CONSULTING vaš idealan partner! Sa stručnim znanjima i dvadesetogodišnjim iskustvom, pružit će vam savjetovanje i sveobuhvatnu podršku pri oblikovanju i razvoju vaše organizacije. Odaberite AMM CONSULTING – jer broje se rezultati!

KONTAKT